Рік: 2017

1803542692040_nd

Книжкова шпаківня #158 у Криворізькій школі №100

5 травня 2017 Навесні друзів Балакучого Шпака побільшало! До наших лав книголюбів та читайликів долучилися учні Криворізької школи №100. Їхня книжкова шпаківня стає 158-ім “гніздечком читання”. ВІТАЄМО!

Read More
IMG_8820d

Ворзель додає читання з Джінні

4 травня 2017 Четвер у маленькій затишній початковій школі у Ворзелі зазвичай легкий день за шкільним розкладом – діти надихаються уроками праці, співів, малювання.

Read More
170389936735910_od

Рецепти #ЗаЖиве: Донеччина

3-5 березня 2017 Третій цикл зустрічей проекту “Жива бібліотека” додав нові рецепти, як гоїти наші спільні рани, як одужуватиме наша спільна країна. Тішуся, що була учасником цих неймовірних зустрічей – емоційних, важливих, життєвих.

Read More
IMG_8259d

Рекорд Дмитрика: ЗМІ про наймолодшого бібліотекаря

ТБ Громадське – Наймолодший директор бібліотеки в Україні живе у зоні АТО: https://www.youtube.com/watch?v=l3DJVjH5KD8 Українське радіо – програма Радіопрес: http://www.nrcu.gov.ua/schedule/play-archive.html?periodItemID=1588212 СЕГОДНЯ – Под Краматорском хотят наградить самого юного директора частной библиотеки:http://www.segodnya.ua/ukraine/zavtra-v-prifrontovoy-zone-na-rekord-poydet-podrostok–980262.html Телеканал «До ТеБе» (обласне державне телебачення Донецької області, підконтрольній українській владі) – СЕРГІЇВСЬКИЙ РЕКОРДСМЕН: НАЙМОЛОДШОГО ДИРЕКТОРА ВІЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ ЗАНЕСЛИ ДО КНИГИ РЕКОРДІВ УКРАЇНИ https://www.dotb.dn.ua/2017/03/sergiyivskiy-rekordsmen-naymolodshogo-direktora-vilnoyi-biblioteki-zanesli-do-knigi-rekordiv-ukrayini/ Інформаційне агенство […]

Read More
sergeevka1

Національний Рекордсмен України – Дмитро, юний директор бібліотеки

17 березня 2017, с.Сергіївка, Донецька область Урочиста фіксація Національного рекорду України, встановленого особливим школярем Дима Ружевич з села Сергіївка поблизу Краматорська, проявила різноманітні таланти, здібності та захоплення учнівської молоді Донеччині.  

Read More
IMG_8651d

Весняна поетична толока: особливі діти

21.04.2017, м.Рівне Вдруге в Рівненський міський Палац дітей та молоді відбулася Весняна Поетична Толока, до якої залучено дітей з особливими потребами. Учасники мають неабиякий досвід творчої самореалізації, бо є студійцями поетичного гурту під керівництвом Юлії Костюкевич, що діє в ПДМ. В понеділок, 24 квітня, про цю подію дивіться в новинах на Рівненському ТРК “Ритм”.

Read More
IMG_8443d

Бібліотечні пригоди Джінні: КВІТЕНЬ

5 квітня 2107, Київ Вдруге від різдвяних читань завітала у Бібліотеку Лермонтова. З приємністю зауважила, що бібліотека облаштувала зал, враховуючи попередні побажання, тож дітки сиділи напівколом, що дуже зручно та затишно – чи то для Балакучого Шпака, чи для Мудрої сови, що “супроводжують” Джінні Evgenia Pirog. Що вже й казати про читайликів – награлися, начиталися і […]

Read More
IMG8014

Сергіївка: Дмитрикова бібліотека і діти

4 березня 2017 Найперші враження, якими хочу поділитися після поїздки в Сергіївку – діти! Допитливі очі, теплі, стримані посмішки, модно заплетені косички. Жваві, сонячні, лагідні, активні, уважні, швидкі до ігор, цікаві до книжок.Перша приватна ВІЛЬНА бібліотека Дмитра Ружевича Дмитрикова пошта: БІБЛІОТЕКА починає діяти!

Read More
175233860038n

Укрінформ про тиждень дитячого читання

30.03.2017 Пресконференція про тиждень дитячого читання в агенстві новин “Укрінформ” чи не впевше на моїй пам’яті. За ініціативи міської влади, з метою поінформування громади і батьків зокрема, де і які заходи з активізації читання для дітей заплановано.

Read More
IMG_7848d

Читацький БЕРЕЗЕНЬ Казкарки Джінні

1 березня – День котів, що на початку весни цілком логічно. Тож у бібліотеці ім.Матросова суцільна котяча теам: бібліоткар про сімейство цих тварин розповіла, Казкарка Джінні Evgenia Pirog книжки з “котячими” принесла, діти вірші про котів декламували і… Всі разом листівку-котика намалювали-підписали для юного бібліотекаря з Донеччини Дима Ружевич.

Read More