Ромчик – агент щастя

  • 6 Червня, 2018
IMG_2054dd

Агент безпеки Ромчик або “Експрес Щастя”

Кожен персонаж – у житті і книжках – шукає свого щастя. І чому цього не вчать у школі? То ж так важливо! Вам уже кортить в дорогу? Експрес щастя – у вашому розкладі. Рушайте! Будьте щасливим пасажиром!

IMG_2054dd

У бажанні зробити людей щасливими «агент безпеки» Ромчик разом…

з подружкою Катрусею впродовж лише трьох днів має розв’язати купу завдань, аби його близькі потрапили на омріяний Експрес Щастя. Хлопець прагне оволодіти чарівною силою, покладається на «розумний» нанобраслет. Однак у втіленні мрій чи не найдивовижнішою пригодою виявляється пошук однодумців на шляху до власного щастя.

 

scan_1nw5 scan_4s5

Події веселої, пізнавальної книги «Агент безпеки Ромчик, або «Експрес Щастя» розгортаються у передмісті Рівного, тож зачіпають фрагменти реальної місцевої історії та археології. Активні персонажі – школярі Ромчик та Ксюша, їхні батьки, загадкова сусідка пані Юджина та інші друзі – не цураються будь-якої роботи, аби врятувати міське озеро і навести лад у їхньому Басовому Куті: виточують гайки, майструють паперових метеликів, ладнають механічну дрезину та влаштовують ярмарок, завдяки чому згуртовують широку спільноту.

Кожен в дорозі додасть собі рішучості, мудрості, товариськості. А скільки потрібно докласти зусиль – секрет ваш і цієї книжки.

scan_5dd55

 

Пригодницька повість для молодшого та середнього шкільного віку зацікавлює читачів природничими науками, технікою, спонукає до пізнання історії рідного краю. Жвавий, пізнавальний характер оповіді вдало акцентує увагу на соціальних цінностях та пошуках шляхів особистого зростання. 
Чіткі часові рамки, відведені сюжетом для виконання задач, тримають увагу читача.

Книга містить технічні, творчі та інтерактивні завдання.

Від січня 2018 року читачі книжки в різних куточках країни, об’єднавшись у команди, створюють інтерактивну ЩАСЛИВУ мапу України. Приєднуйся! 🙂
Читай та рідний край вивчай: bit.ly/happymap_ua

Формат 21х14,5 см, 112 сторінок, ілюстрації автора.

Замовити книжку можна на сайті: ЗАМОВИТИ