Національний Рекордсмен України – Дмитро, юний директор бібліотеки

  • 3 Травня, 2017
sergeevka1

17 березня 2017, с.Сергіївка, Донецька область

Урочиста фіксація Національного рекорду України, встановленого особливим школярем Дима Ружевич з села Сергіївка поблизу Краматорська, проявила різноманітні таланти, здібності та захоплення учнівської молоді Донеччині.

sergeevka1

 

Эльвира Ахмедова та Аня Куцевоо, однокласниці Дмитра, прочитали історію про добро, яку дівчата написали і надіслали до міжнародного проекта Книга Добра – розповідь про добру справу Дмитрикова пошта: БІБЛІОТЕКА, яку згодом світ побачить на сайті проекту або ж в унікальних рукотворних книгах.

 

IMG_8213d

Директор школи пані Світлана щиро вітала Дмитра з видатною подією, та варто і її саму привітати – стільки талановитих дітей у Сергіївській школі, погляньте: під запальні танці важко глядачу на місці всидіти! Слова вдячності – працівникам Сергіївського Будинку культури під керівництвом пані Маргарити (і безпосередньо зрукооператорам! молодці)

IMG_8231d

IMG_8253d

Учасники Ліга Майбутніх Поліцейських – школярі Слов’янська і Краматорська – окрім книжок в дарунок Дмитриковій бібліотеці активничали і на сцені, і в залі: розказали про себе, взяли участь в експромт-читаннях, отримали книжкові презенти і плакати проекта, розпитали Дмитра про рекорд, долучилися до “книжкового ручая” – жваві, позитивні, відкриті і добрі. Дякую Ольга Атаманова та всій компанії!

s_dsc052341490031485d

Безумовно й бібліотекарі Анна та Оксана втішені – юні читайлики гарно презентували щойно прочитані книжки вже з надходжень до Першої приватної ВІЛЬНОЇ бібліотеки Дмитра Ружевича.
Славно запрацювала наша з вами спільна справа, друзі Всеукраїнської ініціативи Додай читання – Add Reading. ДЯКУЮ!

IMG_8243d

Завзято взялися дітлахи та гості свята до експериментального читання книжок, перевтілюючись у казкових персонажів – Гномиків, Червоного Капелюшка, Чарівника, Фею… Встигли й інші ролі книжкових персонажів приміряти, розігравши експромт-спектакль Evgenia Pirog, а ще й розгадати разом з Мудрою Совою загублені слова – і дорослим і дітям було до вподоби 🙂

DSC05248d

DSC05291d

Тож час очікування моменту вручення сертифікату про Рекорд України видався напрочуд плідним, Балакучий Шпак би гордився ))
Ветрова Лана тепло привітала унікального “винуватця події” – Національного Рекордсмена України Дима Ружевич з встановленням нового рекорду країни – “Наймолодший громадський директор бібліотеки”!
Сертифікат та “Книга рекордів України 2016” вручено, чекатимем книги за 2017, де буле стаття про Дмитрикове досягнення.

DSC05285d

Щиросердні слова вдячності за (доречну і важливу!!) печиво-квіткову підтримку
святкування шановним підприємцям та волонтерам Alla Kusch, Anna Aladeva-Kushch та Alla Badernaya. Уклін небайдужості, добрим словам та щирій підтримці від ГО “Український розмовний клуб “Файно”))) #УРКФайно, особисто Oksana Muravleva (маю нові ідеї та плани, гуртуймося!)
Найважливіші привітання та слова подяки, як на мене – мамі Дмитрика, пані Людмилі: її самовіддана любов та захист привели 13-річного хлопчика на візку, її особливого сина Дмитра до суспільного визнання.
Так, Добро перемагає!
Перемагає гучно, яскраво та щиро!

ВІДЕО:
1) https://www.dotb.dn.ua/2017/03/naymolodshogo-direktora-vilnoyi-biblioteki-zanesli-do-knigi-rekordiv-ukrayini/

2) https://www.dotb.dn.ua/2017/03/zhittya-nanovo-mriyi-zbuvayutsya-svoya-sprava-popri-vsi-negarazdi-zhittya/

3) https://www.youtube.com/watch?v=iWsG-GYkAYs

РАДІО: http://www.nrcu.gov.ua/schedule/play-archive.html?periodItemID=1588212