Казкова історія Різдвяного Янгола

  • 25 Грудня, 2019

Святкова майстерня Балакучого Шпака працює!

Вийшов друком пілотний тираж книжки “Казкова історія Різдвяного Янгола” – повністю оновлене і доповнене видання “Мрії збуваються. Казкова історія Різдвяного Янгола”, 2009). Осучаснено кілька сюжетних моментів – наприклад, чому діти “мучаються” з написанням листів, а не роблять електронну розсилку. )) Кардинально змінився солдатик, бо час замінити малюнки на те прийшов, і лялька оновилася.

IMG_20191221_183831dd

Тепер текст адаптовано

до самостійного читання, шрифт зручний, формат книги квадратний, а серед 48 сторінок є кілька чарівних – для вправ та мрій. Ілюстрації в текстовому блоці авторські, обкладинка Тетяни Кудиненко.

IMG_20191221_184103dd

То що ж розповідає Янгол?

…Затишного зимового свята неабияк чекають Тимко та Настя. Однак невідомий капосний робот З.Л.О. запрограмований зламати чари різдвяних вогників, аби всі мрії зникли. І важливе бажання Тимка навчитись читати, і давня забута мрія бабусі… Що вже казати про родинний затишок! Діти, їхні друзі і навіть іграшки, що потайки від дорослих оживають, взялися рятувати казковий вечір. Та чи стане їм сил здолати зло і зберегти тепло своїх сердець?..

Історія, яку варто почитати в колі родини та помріяти: мрії мають властивість здійснюватись!