Тридцять перший меридіан

  • 6 Червня, 2018
31_Meryd2

Тридцять перший меридіан (друге видання, тверда обкладинка, ілюстрації авторки)

31_Meryd2

13s19_1s23s3s

Тридцять перший меридіан (видання у м’якій обкладинці, з клапанами)

Пригодницька та романтична історія безумовно зацікавить дітей середнього та старшого шкільного віку, та й дорослого читача. Адже, попри персональні розбіжності та особливості, герої змогли вповні відчувати смак життєвих пригод і неймовірних мандрів.

31merudianMINIm

Карколомні пригоди юного почитайка Петрика, залюбленого у життя попри важку фізичну ваду, та прагматичної старшокласниці Олі впритул занурять обох підлітків до глибин артефактів Трипілля, піднесуть до апогею піраміди Сонця, закинуть у взаємодію з кумедним науковцем Гербарієм і французькою професоркою з Мексики. Всюди окрім сучасних каналів зв’язку персонажам книжки знадобиться власний портал – портал емпатії, довіри, сміливості. Коловерть спільних яскравих подій та особистих прозрінь додадуть сільському хлопцю в інвалідному візку розуміння своєї, персональної синергії зі світом, а у столичної панянки відкриють істинні глибини її особистості.

 

IMG_1736zd IMG_3168zzd

Але й у сьогоденні, де молоді люди йдуть іще навпомацки, і у мандрах від 19-ої «сонячної» паралелі до 31-ого «тарасового» меридіану – вони довіряють власним відчуттям, чують серцебиття партнера, розгортають спільну основу для самовдосконалення та щастя.

3180_n

316080n

Книга ілюстрована авторськими фотографіями Юрія Полюховича, українського науковця світового рівня, дослідника культури майя в Мексиці та та світлинами з колекції “Трипілля” Київського обласного археологічного музею. Передмова відомого мандрівника у візку Миколи Подрезана, який відвідав майже 60 країн, стверджує – мандрам бути!

DSC9783m

3074280192128n

Повноколірний друк та інформативні нотатки додають читацьким пригодам об’єму та легкості. А біла обкладинка кличе відкривати світ – свій світ і себе у ньому.

Читай! Мандруй!

Видання: Видавничий центр “12”, формат 21х21,5 см, з клапанами, 84 сторінки, крейдований папір.

Вперше книга презентована 03.06.2018 на Книжковому Арсеналі, а восени на Форумі видавців у Львові.

Придбати книжку з автографом можна на сайті “Всі мрії”: ЗАМОВИТИ