Книжкова шпаківня № 180 – Верхньосироватська

  • 28 Грудня, 2020
Балакучий Шпак на зимівлю до Сумщини подався!
 
Напередодні різдвяних та новорічних свят новесенька книжкова шпаківня № 180 (так, саме 180-та в Україні!) дісталася з майстерні у Житомирі до Верхньої Сироватки, що на Сумщині. Так додають читання дітям небайдужі книголюби, як от
Люсьєна Шум, виконавчий директор

благодійного фонду “Жива сучасна бібліотека – БФ Бібліотечна країна” та Мережа захисту національних інтересів «А Н Т С» (“Мурахи”, Голова правляння Ганна Гопко).

Ці добрі люди та їхні колеги організували виготовлення книжкової хатинки і придбали декілька цікавих дитячих та підліткових видань до бібліотеки КЗ “Публічна бібліотека Верхньосироватської сільської ради”.
180_Syrovat4s
Саме тут потужніше вируватиме тепер читацьке життя. Спершу шпаківню юні читайлики і дорослі майстри мають оздобити-розмалювати на свій смак. А тоді й до інших творчих активностей долучатися.
 
Zoom_Sumy1s
Казкарка Джінні, авторка-організатор всеукраїнської ініціативи “Додай читання” і мережі вільних бібліотечок-шпаківень, вже на онлайн зустрічі з учнями 4-го класу побувала. Школярі радо з Балакучим Шпаком познайомилися, адже оселилися у шпаківні перші книжкові дарунки – від пана Шпака з нагоди народження нового осередку вільно-мобільного читання.
180_Syrovat2s
Традиційно додам, що читання – потужна сила! Долучайтесь і ви!
Переглянути запис відео трансляції зустрічі з верхньосироватськими читайликами можна ось тут:
https://www.facebook.com/watch/live/?v=1803815096453827&ref=watch_permalink