Зимові книжкові шпаківні додадуть читання навесні

  • 14 Січня, 2019
IMG_6634_3B

січень 2019

Завершення шкільного навчалього півріччя у школі №97 імені Олени Теліги, що в Києві, позначилося спорудженням кількох книжкових шпаківень у ланці початкової школи. В оновлений шкільний простір, який від вересня за програмою реформ вбрався в яскраві кольори та урізноманітнився ігровими й відпочинковими зонами, “прилетіли” книжки. Аж три поспіль мінібібліотечки спорудили батьки для своїх школярів, діти наповнили полички книжками, аби ділитися з друзями та читати більше. Вітаю книголюбів!

IMG_6634_3B

IMG_6631_3B

№169, клас 3-Б, вчитель Височина Наталя Іванівна

IMG_6582_3A

IMG_6584_3A

№170, клас 3-А, вчитель Іскра Олена Олександрівна

IMG_6636_3A

IMG_6637_1A

№171, клас 1-Б, вчитель Пінчук Людмила Кузьмівна

На зимових зустрічах з Євгенією Пірог (Казкарка Джінні) – письменницею та популяризаторкою читання, авторкою та організатором Всеукраїнської ініціативи “Додай читання” – бібліотечки поповнилися різними книжками авторки, як от пригодницькі повісті “Кіт Мармур та різдвяні пряники”, “Агент безпеки Ромчик, або Експрес Щастя” та збіркою пісень “Кольорові ноти”.

Lyst_mini

На зустрічах-майстеркласах з Джінні школярі навчилися робити святкові листівки та підписали 90 різдвяних листівок для благодійного проекту “Нелідьний обід у шпиталі”, який на підтримку поранених військових впроваджують бібліотекарі Солом’янського району столиці.

Крокуємо до нових читацьких вражень навесні, коли Балакучий Шпак скликатиме усіх своїх галасливих друзів до дитячого читання. Читання – сила!