Зустріч з учнями математичного ліцею 208

  • 14 Листопада, 2011
IMG_4663z

11 листопада 2011

В п’ятницю у гості до учнів 5-В класу математичного ліцею №208 м.Києва завітала Джінні (письменник Євгенія Пірог) разом з книжками та творчими завданнями. Адже вік школярів дозволяє більше заглибитись у соціальний зміст здавалося б лише казкової на перший погляд казки-розмальовки “Хлопчик Вітерець та Золота Планета“.

IMG_4663z

Адже на кожній з Веселкових планет, що є у казці, мешканці мали можливість вирішити свої начебто “дрібні” негаразди, якби почали шукати відповіді. Тож разом із школярами авторська казка спрацювала “на випередження”: вчасно замислитись та знайти відповіді – запорука впевненого подолання подібних задач в реальному житті.

Це дуже важливо, аби мрії здійснювались!

IMG_4670z1

Цікавим виявився творчий експеримент – що найважливішого ти візьмеш з собою на невідому планету? Над спільним учнівським малюнком-відповіддю можуть непоспіхом поміркувати не лише самі ліцеїсти, а ще й батьки, вихователі, психологи.
Таке миттєве унаочнення світогладу дітлахів на даному етапі зростання – діевий спосіб побачити їхні проблеми та вчасно їх відкорегувати.

Не забудьте опісля прочитання казки обов’язково помріяти про Світ своєї власної Планети!

Нехай він буде яскравим та різнобарвним!