Золота планета та Балакучий Шпак на АПСФ

  • 3 Вересня, 2013
IMG_8216s

24 серпня 2013

В проекті “Додай читання” разом з кампаніїю “Кікко” та АРТ-ПІКНІК Слави Фролової читання-гра за книгою Євгенії Пірог “Хлопчик Вітерець та Золота Планета”.  Прохолодний ранок зібрав найпалкіших читачів навколо пригод Хлопчика Вітерця, який шукав найкращу планету серед усіляких Веселкових планет, натомість зрозумів, що найкраща з-поміж усіх світів – своя планета, варто лише зробити її такою!
Невгамовна команда дітей та бітьків зробила капелюшки “рятівників Зеленої планети”. Смакуючи льодяниками, “трощила льодяникові гори” Синьої. Веселилися немов на Блакитній, шукали Золоту планету та знайшли “золоті правила” щастя.

IMG_8216s

IMG_8206s

Альбом фото

Саме сьогодні активно запрацювала Пташина пошта Балакучого Шпака! Діти читали листи із запитаннями про книжки. В “Додай читання” Шпак – найобізнаніший в книжковому світі персонаж. Саме Балакучий Шпак про книжкові новинки розповідає, на творчі зустрічі письменників запрошує, та юних читачів про улюблені книжки розпитує. Найцікавіше – написати Шпаку: хтось назвою улюбленої книжки поділився, а хтось запитанням-загадкою до читачів. Набільше встиг написати маленький Нестор-літописець, 4 його послання виявилося у поштовій скриньці “Додай читання”!! Юні кореспонденти раділи “цукеркам-бандеролям” і розмальовкам, і наввипередки переповідали улюблені казки.
Довати читання завжди цікаво!

IMG_8244s

IMG_8271s

IMG_8269s

IMG_8277s

Альбом фото

Читайликова радість – журнали “Професор Крейд” у подарунок!