Золота Планета, на якій ми живемо

  • 31 Січня, 2011
IMG_3365a

28 січня 2011

Відкрита виховна година – звичний захід у кожній школі. Він має витоки ще з радянських часів. Застосування нових технологічних можливостей сьогодення дозволяє вчителю зробити його інтенсивнішим за наповненням. А емоційно яскравим – зустріч з цікавою особистістю.

Саме так міркували вчителі школи №238 на Троєщині – Ольга Іванівна та Ліна Іванівна, які зібрали учнів першого та другого класів на виховний захід за темою “Збережи нашу планету”. Окрім звичного учнівського вивченого “монтажу” підготували слайд-шоу з використанням інтерактивної дошки та динамічну міні вікторину на знання планет.

IMG_3365a

Закріплення головних висновків про неповторність дому, в якому ми всі живемо – нашої чарівної Землі – доповнено знайомством з книгою “Хлопчик Вітерець та Золота Планета“. Адже саме там на Зеленій Планеті мешканці переймались відновленням її краси, занедбаної внаслідок нерозумного ставлення до її щедрот. Веселкові мешканці мріяли про Золоту Планету як еталон щастя, та секрет у тому, що ми  можемо зробити життя на нашій реальній планеті саме таким – направду щирим та яскравим. Саме тоді характери, душі, діти, голоси пісень, руки майстрів – все на світі! – стане найкращим, “золотим”!

IMG_3364a

Роздуми над цією темою залишаться з учнями на довший час, адже після зустрічі з письменницею Євгенією Пірог вони отримали книгу про Золоту Планету, в якій мають змогу окрім читання казки виконати творчі завдання та навіть вигадати свою власну планету.

IMG_7943z

Читати, мріти, вболівати та діяти – це секрет творення Золотої Планети від Хлопчика Вітерця!

Фото про зустріч в альбомі Зустрічі з читачами – Київ. Дивіться!)
Запросити книгу в гості можна на сайті, звертайтесь!