Злети у стилі “Батерфляй”

  • 7 Квітня, 2013
IMG_5365a

7 квітня 2013

Недільний вечір видався казковим та щедрим на подарунки: святкували дитячі таланти на сцені новонародженого фестивалю “Батерфляй”, вперше організованого Фондом Дениса Силантьєва.

IMG_5365a

Сцена Українського дому, зігріта фестивальним духом, об’єднала дітей і дорослих щирими емоціями любові і підтримки. Юні артисти, в тому числі з інтернатів для слабозорих дітей, вправно, майстерно, талановито ділилися творчими здобутками та мріями.

Фонд надав підтримку кожній дитині-учаснику, деякі дитячі колективи отримали омріяну можливість вирушити у подорожі завдяки туристичним подарункам від партнерів. Підтримати Дениса з дружиною Інною (директор Фонду), прийшли друзі, відомі актори, спортсмени та громадські діячі, а також почесні гості – представники ООН.

IMG_5296s

Аби це не виглядало офіційним звітом “про посадових осіб”, скажу, що надзвичайно рада була відвідати цю подію, радію знайомству з Денисом та Інною, Володимиром Горянським, Іріні Мерлені, тішилася знову побачитися із Риммою Зюбіною, Соломією Вітвицькою, та особливою нагодою подарувати свою книжку Аді Миколаївні Роговцевій.

IMG_5321d

Коло друзів молодого фестивалю значно ширше і зростало щохвилини, тож можна бути впевненими, що бачитимо нові творчі злети юних талантів у стилі “Батерфляй”.

IMG_5383s

Для проекту “Встигай сказати головне” знані та відомі лідери громадського життя поділилися заповітними думками та щирими роздумами. Ми з вами обов’язково поділимося, друзі!)