Життєва наука для шолярів “за 5 золотих сольдо”

  • 15 Січня, 2012
IMG_6049x

14 січня 2012

Вдруге в спеціалізованій школі “Тріумф” (Київ) зібрались команди з інших приватних шкіл міста для участі в інтелектуальному турнірі для школярів. Такі ігрові змагання – велике різнобарвне свято для всіх учасників і гостей.

IMG_6049x

Цьогоріч темою турніру був “Золотий ключик”, тож знання всіх секретів Буратіно і Пінокіо від Олексія Толстого та Карло Колоді було вкрай необхідно! Перечитати твори, дізнатись біографічні моменти письменників, переглянути матеріали кінофільмів та мультиків, навіть географія та логіка допомагали учням у розв’язанні завдань.

IMG_6136z

До складу команд входять школярі різновікових груп, і це надає змаганням особливої цікавості для педагогів та спосперігачів і незрівнянного досвіду власне для учнів.

IMG_6063a

Команда школи “Тріумф”

IMG_6056djpg

IMG_6104s

Команда гімназії “Екологія і культура” на станціях змагань.

IMG_6076a

IMG_6075a

Гравці з гімназії “Євроленд”.

IMG_6147a

IMG_6153a

Святошинська гімназія: слова вдячності – запорука подальшої участі.

IMG_6118a

Танцюристи з “Тріумфу”

IMG_6166a

Впучення нагород командам та пам’ятних подяк і подарунків дітям.

IMG_6173a

IMG_6133a

Почесні гості – М.Туров (ст.науковий співробітник, інститут обдарованої дитини), Є.Пірог (письменник, громадський діяч), О.Кислова (PR-менеджер, Національна бібліотека України для дітей).

Маючи багаторічний досвід організації та проведення заходів для дітей, мене особливо втішали не лише методично вдалий та новаторський підхід педагогічного колективу “Тріумфу”, але й бездоганна організація та проведення свята.

IMG_5639z

IMG_5644z

Все добре вдається, коли є справжня команда, чіткі правила та любов до дітей – ось “Золотий Ключик” всіх життєвих перемог: теперішніх та майбутніх, дорослих та дитячих – УСІХ!
На мій погляд, інтелектуальне казкове свято від Буратіно саме цьому навчило школярів “за 5 золотих сольдо”.
А ви як думаєте?

Все бачила, чула та переповіла вам…
Ваша Джінні))