Здолбунівські гімназисти-казкарі

  • 14 Березня, 2013
DSC_0224s

6 березня 2013

Активно долучаються до сучасних творчих книжкових проектів для дітей школярі містечка Здолбунів на Рівненщині. У лютому в місцевій гімназії п’ятикласники започаткували створення нового випуску альманаху з дитячими казками. На дивовижну “Книжкову дискотеку” юних письменників “розтормошили і завели” письменникі справжні – Сергій Гридін, який свого часу тут теж вчився, та Євгенія Пірог, яка рівненські дороги творчістю не оминає)

DSC_0224s

Встигла плідно і надзвичайно потужно “попрацювати” з юними здолбунівцями відома письменниця і казкотерапевт Катерина Єгорушкіна, яка провела у зимові холоди цілу низку теплих, творчих зустрічей.

Діти чекають в гості чарівницю-казкарку знову, а тим часом друга казка додалася до альманаху.

DSC_0032s

Хто напише наступну? Точно відомо, що гімназісти-здолбунівці. А хто в гості завітає – нас усіх, дорослих справа.

Як натхненно мріяли в Здолбунівській гімназії учні третього та четвертого класів можна побачити на  милому відео, знятого експромтом під час слухання пісні “Золота Планета”. Цю пісню за мотивами казки Є.Пірог “Хлопчик Вітерець та Золота Планета” створила чудова співачка та авторка, володарка чарівного голосу Ілларія. А як підспівували учасники творчої зустрічі – дивіться у нашому ВІДЕО.

Читайте з нами, творіть краще за нас!

П.С. Творчі зустрічі продовжаться 19-20 березня. Запрошуємо до творчої підтримки дитячих мрій!