Здолбунівська районна бібліотека з “Хлопчиком Вітерцем”

  • 26 Березня, 2013
IMG_4960d

19 березня 2013

Морозно-сніжною погодою зустрілися у Здолбунівській бібліотеці учні кількох шкіл містечка з чарівною казкою “Хлопчик Вітерець та Золота Планета” і її авторкою – Казкаркою Джінні. Тиждень книги, що тривав у бібліотеці, перетворився на подорож веселковими країнами!

IMG_4960d

Та куди б не потрапляли читачі книги Євгенії Пірог, вони знаходити цікаві життєві поради, аби світ ставав яскравим, вільним та добрим. Не лише казковий, а найсправжнісінький! Адже книгу вибудовано так, що кожна мудра порада, яку віднайшли читачі, знадобиться в житті кожного.

IMG_4964d

Школярі немов команди-екіпажі вдало прокладали шляхи посеред рядків і події, а “найсмачніше” дочитуватимуть самостійно: тепер книга є на полицях бібліотеки, дехто з школярів отримав її разом з автографом. Зізнавалися, що не так вже й часто випадає нагода познайомитися з письменником у реальному житті дитині з невеличкого містечка.

IMG_4963d

Напевно, і зустріч, і книжка, і пісня Ілларії за мотивами цієї казки запам’ятається дітям барвистими спогадами посеред білосніжного березневого дня. Та й спілкування з біліотекарями і обговорення майбутньої події у Рівному – дитячого літературного фестивалю – теж залишиться теплим спогадом, новими планами і творчою співпрацею.

IMG_4967d

До кого Вітерець полетить разом з Казкаркою Джінні? весна покаже)
Запрошуйте! Пишіть!