Восьма зустріч проекту “Срібна Книга” – художня, передостання!

  • 1 Лютого, 2012
IMG_6476z

27 січня 2012

Час іде, проект “Срібна читацька Книга” невпинно рухається! Час творчих експериментів додає  неповторних миттєвостей всім учасникам. Передостання зустріч-сторінка мала місце у Залі Дозвілля Національної бібліотеки України для дітей.
Погляньте, скільки чудес сталося, і робіть власні висновки, як долучитись до проекту!

IMG_6476z

Кость Лавро і Леся Воронина колись працювали разом в журналі “Соняшник”, а нині зустрілись в проекті “Срібна Книга”, аби допомогти дітям створити сторінку в нашій спільній великій книзі.

Приємна співпраця визнаних митців продовжилась і це лише перший сюрприз восьмої зустрічі проекту! ;0)

IMG_8429z

Відомий художник-ілюстратор Кость Лавро спілкувався з дітьми, які вчаться в Державній спеціалізованій художній школі ім.Шевченка, яку закінчив і він – звісно, всіііііі у захваті!!)))
Ще один сюрприз від СК!)

IMG_6509z

Лялькарка Олена Терехова завітала на проект СК з чудовим Равликом – талісманом видавництва “Прудкий Равлик” (засновник Леся Воронина) та іншими чарівними іграшковими чудасіями. А відбувалось все в Музеї ляльок, що в залі Організації дозвілля Національної бібліотеки: рай для Равлика, та й гості восьмої зустрічі у захваті!
Сюрприиииз!!

IMG_6519z

Спеціально для Лесі Вороніної та гостей зустрічі бібліотекарі відновили виставку колекції ляльок її мами, яку колись Леся подарувала Національній бібліотеці для дітей, фактично започаткувавши тут Музей ляльок.
Історією зворушені і Леся, і працівники бібліотеки, і діти – учні художньої школи.
Сюрпризище!!

S1050070z

Ексклюзивний авторський кіт Булька! Завдяки нашому дизайнеру Анні Філінскі, він вперше з’явився на проекті, та як вчасно!
Всіх потішив смугасто-барвистий Булька, та особливо майстриню-лялькарку Олену Терехову, якій подарували нашого “живого” Бульку. Два сюрприза в одному!!!

S1050096z

Учні художньої школи намалювали персонажів до вигаданої ними сторінки, тож калейдоскоп малюнків “Булька скликає друзів” поповниться потужною єкспозицією!
Сюрпризів – ціла купа!!

S1050103ss

Ще одну сторінку “Срібної Книги” створено!
Залишився ФІНАЛ історії!
Вітаємо!))

P.S. або ПісляСлів’я:

Вже можна переглянути ВІДЕО творчого співавторського спілкування)

Текст восьмої сторінки та її остаточний вигляд у наступному повідомленні!
Читайте та дописуйте фінал спільної казки!

Ваша Джінні)