Відкритий лист «Мрії дітей з вадами зору про аудіо казку»

  • 20 Жовтня, 2010
IMG_7941z

 

20.10.2010

Діти, які мають вади зору, також полюбляють сучасні казки. Через свої особливі потреби здоров’я, вони легше сприймають інформацію голосову. Отож, є потреба видавати сучасні казки в аудіо-форматі. Для всіх це цікаво, а слабко зорі діти мають особливу потребу в ньому.

Широка географія моїх зустрічей з читачами довели, що казка про «Золоту Планету» крім розвивального має соціально активізуюче спрямування в доступному для дітей казковому форматі.
(ФОТО , відео-новини телебачення Рівне)

Нині є особлива потреба донести активну життєву позицію до всіх дітей!
Тим, кому важко читати, аудіо-версія казки стане в неоціненній пригоді!

 

Крім того, незрівнянним компонентом цього проекту є авторська пісня за мотивами казки сучасної молодої співачки ILLARIA. Визначально, що ILLARIA як ніхто розуміє проблеми тих, хто має вади зору. Вона навчилась втілювати мрії в життя і хоче допомогти іншим іти цим невидимим шляхом!

Отже, друзі!

1. Є цікавий і надзвичайно корисний проект: видання аудіо диска сучасної пізнавально-філософської дитячої казки «Золота планета» з піснею «Золота планета».

2. Шукаємо тих, хто може долучитись до нашої команди та сприяти випуску цього проекту (акторів, студії звукозапису, меценатів тощо).

Ваша реальна допомога у наближенні слабкозорих дітей до їх Золотої Планети – це основа для втілення мрій та становлення особистості дитини як повносправного громадянина.

 

І це зовсім не казкові вигадки! IMG_7941z

Мрії кожного повинні здійснюватись!

Не буду додавати, що “цей лист треба переслати десятьом друзям і буде всім щастя”))

Маєте кому спрямувати цю інформацію – дуже прошу підтримати!

З надією, діти з особливими потребами та
Євгенія,
автор книг для дітей,
керівник проекту “Всі Мрії”.

ПИШІТЬ МЕНІ !