Вечірка монстрів? В Читай-Городі все можливо!

  • 11 Грудня, 2011
IMG_5049zz

 

10 грудня 2011

Вдягнути костюм магічного персонажу на костюмоване свято для дітей та підлітків, яке відбулося у книгарні “Читай-Город” (ТРЦ “Дрім-Таун”), запросило дитяче видавництво “Краіна Мрій“. Казкові та кумедні персонажі зїявилися суботнього дня на … Страшно Крутій Вечірці!

IMG_5049zz

В Читай-Городі з “монстрами та монстриками” і з усіма чудернацькими істотками, а насправді – юними читачами – жваво впоралась Даша Король та команда її помічників: Френкі та конкурсне Журі, в складі якого були і батьки присутніх дітлахів.

IMG_5031z

IMG_5055z

IMG_5054z

IMG_5033s

Все обійшлося “мирно”, адже конкурс костюмів, вірші-експромти, а ще танцювальний майстер-клас зробили свою справу – спілкування навколо КНИЖКИ відбулося!

Як читач, я не охоча до такої теми, тому назву та автора не запам’ятала, та при бажанні ви легко дізнаєтесь. На мій погляд, увага до читання, доброзичливий настрій і родинне спілкування – ось що є найважливішою складовою такого заходу.
Наснаги організаторам!)
З вдячністю також від “Привида Знахаря”, який “лікує своїми знаннями” (цитата від сріблястого персонажа на сцені – див.фото вгорі))

Ваша Джінні)