В суботу на Експо Центрі “Вітерець…”

  • 14 Липня, 2013
IMG_7225

13 липня 2013

Прогноз читання в суботу на АРТ Пікніку Слави Фролової втішний, навіть через “Вітерець…”. Чи саме через те – казку “Хлопчик Вітерець та Золота Планета”, ініціативу “Додай читання” та їх автора – Джінні.

Льоня з мамою Людмилою – читачі з Боярки. Так захопилися казкою і активною участю, що будують плани влаштувати зустріч з Казкаркою Джінні для дітей в Боярці. Залюбки!

IMG_7225

Впродовж читання-відпочинку з мамами-татусями вистачає часу на все – читання, малювання та гру! Вчаться та розважаються і діти, і дорослі. Та головне – читають, спілкуються та знаходять творче порозуміння. Казка про Вітерця та Золоту планету – саме для родинного читання, і розмальовувати її можна: для цього в ній є передбачені сторінки.

IMG_7218

Малювали всі гуртом – планету. Нашу, найкращу, барвисту. А ще встигли весело і бадьоро повчитися плести косички, потанцювати експромтом “танок зі стрічками”, скласти плани наступних читань.

IMG_7215

В понеділок зустрінемося на 11:00 додавати читання з Джінні. “Овочева райдуга” (читання, аплікація – прихопіть кольоровий папір!)

БІЛЬШЕ ФОТО
Ваша Джінні)