Український Дім, Золота Планета та Вітерець

  • 5 Вересня, 2010
index2

26-27 серпня 2010

Книжкове свято в Києві продовжилося – Український Дім прийняв на своїх теренах дитячу книгу та її видавців.

index2“Хлопчик Вітерець та Золота Планета” разом з автором проекту продовжили спілкування з читачами та взяли участь у благодійній акції “Подаруй книгу дітям”. Цей захід має за мету збір та передачу книжок дітям, які виховуються в дитячих будинках. Таку акцію вже традиційно проводить Український Дім під час щорічного книжкового ярмарку напередодні вересня.

Книжечка про Вітерця та Золоту Планету тепер потрапить до діток з Рівненської та Сумської областей, адже не тільки автор, але й читачі купували її для передачі організаторам такої благодійної та благородної справи.

Щира всім ПОДЯКА від автора!

Кілька днів книжкового свята промайнули швидко та залишили по собі неймовірні спогади про творчі зустрічі з маленькими читачами. Ширі, відверті, серйозні дитячі очі, які зазирають в самісіньку душу співрозмовника – це величезна відповідальність та невимовне натхнення для автора.

Нові знайомства з представниками видавництв, бібліотек, освітян, засобів ЗМІ, творчих особистостей дають впевненість, що і інші проекти знайдуть свій шлях до сердець читачів найближчим часом! Легкого попутнього їм вітерця!!

Дякую всім за підтримку, друзі!!