У вихідні – “Додай читання з Chicco”

  • 24 Липня, 2013
IMG_7391

20-21 липня 2013

Святковий настрій дитячій царині АРТ ПІКНІКа Слави Фролової подарувала знана компанія “Chicco Україна” (кікко – росточок, італ.). Окрім моря яскравих та розвивальних іграшок, які менеджери компанії принесли дітям на радість, ігровий “відпочивальний пікнік”  примножився “творчим пікніком”. Шоденно, та особливо у вихідні тут тривають оригінальні майстер класи для малечі.

IMG_7391

Всеукраїнська ініціатива “Додай читання” серед перших, що взялися системно займатися з дітьми та батьками просто неба і вже два тижня тут. Тепер щосуботи та щонеділі – разом з “Сhicco”. Цими днями Джінні потішила юних читайликів цікавими віршами і майструванням “Звірята для малечі” та “Овочева райдуга”.

IMG_74081

Читали вірші Ю.Бедрика, А.Костецького, Є.Пірог,  а читачі відзначилися у ДИТЯЧІЙ ДИКЛАМАЦІЇ (ВІДЕО!), і майструванні орігамі на радість татові і мамі!

Наші фото дивіться тут:

субота 11:00 та 15:00 Про звіряток для маляток

неділя 11:00 Овочева райдуга

В неділю о 15:00 разом з чарівною гостею “Додай читання з Chicco” художницею-майстринею Наталкою Сердюк діти поринули у глиняну дивовижу! А як ще назвати перетворення, що власноруч творить дитина з пластичної “чаклунської маси” на очах здивованих мами і тата? Здивованих талантами дитини, що розкриває справжній майстр! Допомагала, певно, казка М.Трублаїні “Про дівчинку Наталочку та сріблясту рибку”, що додала гарного читацького настрою.

11436604_2n

Дивіться ще Фото з Наталкою!

З Наталкою та іншими друзями “Додай читання” ви ще побачитеся на АРТ ПІКНІКу та в гостях у “Chicco”.

Слідкуйте за РОЗКЛАДОМ разом з Джінні!