Тиждень читання в Рівненській обласній

  • 3 Квітня, 2011
IMG_0531zz

1 квітня 2011

В Рівненській обласній бібліотеці для юнацтва відбувся Тиждень читання. А перед тим відбувся ремонт – бібліотеці виповнилось 35 років, чим не нагода зробити подарунок!
А ще раніше, восени, сюди зазирнула Джінні з казкою “Хлопчик Вітерець та Золота Планета“.
Ось така передісторія)

Що ж нині?

IMG_0531zz
Завершення тижня читання  було гамірним. І веселим! На запрошення керівництва в гості до читачів знову завітала автор казок Євгенія Пірог як учасник Національного проекту “Україна читає дітям“.
Втілившись у персонаж Казкарки та Мрійниці Джінні, автор подарувала дітям яскраве повчальне спілкування у формі гри “Кумедні подорожі Веселковими планетами”. Веселі завдання, серйозні запитання, призи та подарунки – інтерактив від Джінні до читацького свята.

IMG_0524z

Читачі також не лінувались – змагались, відповідали, майстрували, співали! І читали свої твори! Погляньте на фото вгорі – може, саме коси, стрічки та смугасті гольфи створюють творчий настрій?)))

Особливу сторінку, ба навіть Музичну Планету, створили в читацькій залі учні та викладачі музичної школи №1 Рівного. Більше фото в розділі “Зустрічі з читачами“.

IMG_0539

В цей день відбулася і цікаве знайомство з автором книг для дітей Олексангдром Єсауловим, який також в цей день відвідав бібліотеку для зустрічі з читачами.