Телеканал ICTV: 360 маленьких українців написали свою першу книгу

  • 7 Липня, 2012
IMG_9350a

5 липня 2012

Не лише футбольними настроями живе країна – наші діти із задоволенням пишуть книжки. Навіть якщо там є сторінкова подія на стадіоні – головна перемога в іншому. Національний рекордний проект “Срібна Книга” паказав дітям літературну стежку до здійснення творчих мрій. Великоформатна рукотворна книга, яку створили 360 дітей спільно з 60-ма дорослими письменниками та митцями, заохочує до читання, помічає таланти, додає віри у свої сили.

IMG_9350a

Наразі організатори проекту шукають можливості для видання тиражу книги про пригоди кота Бульки у звичайному форматі – аби всі юні творці мали змогу потримати в руках першу власну книжку на здійснення творчих мрій. Сподіваємося – видавці та меценати дітей почують, рекорд підтримють і надії справдяться – з книжкових полиць книгарень історія про пригоди кота Бульки – “Срібна Книга” – вирушить до дітей.

Я знаю, мрії мають властивість здійснюватися! Особливо – коли про це думає багато людей)

Джінні, Казкарка)

* У зйомках для програми Факти телеканалу ICTV взяли участь Зорянка Шама, Денис Філінський, Максим Шинкевич – учасники проекту, художник дев’ятої сторінки Оксана Капранова, менеджер Національної бібліотеки України для дітей Олена Кислова та автор проекту Євгенія Пірог (Казкарка Джінні)

А ось тут можна побачити телерепортаж ICTV  ВІДЕО !