Створення рукописної “Срібної читацької Книги”

  • 30 Вересня, 2011
chl_logo

30 вересня 2011

В День бібліотекаря – а це саме сьогодні – оголошено початок мистецького літературно-просвітницького проекту «Срібна читацька Книга», який відбуватиметься впродовж кількох місяців в залах Національної бібліотеки України для дітей!

chl_logo

І це все – творчі вигадки (в хорошому розумінні!) Казкарки Джінні :0)
Проект розроблений дитячим письменником та громадським діячем Євгенією Пірог і впроваджується за підтримки Національної бібліотеки, книжкових видавництв, письменників, художників-графіків, осіб та організацій, які мають безпосережднє відношення до книготворчих процесів.

Разом з читачами Національної Бібліотеки України учасники проекту СПІЛЬНО творитимуть ВЕЛИКУ КАЗКОВУ КНИГУ, розповідаючи юним читачам про те, як народжується і потрапляє до читача книга.
Впродовж десяти інтерактивних зустрічей ми не лише СТВОРИМО неповторну фантастичну книгу, але й ЗАЛУЧИМО велику кількість школярів до творчого процесу!
Передбачається близько 300 дітей-співавторів книги!!

Окрім того, проект приверне увагу до комплектування книгами дитячих бібліотек, адже впродовж створення “Срібної Книги” триватиме ЗБІР дитячих КНИГ від широкої громадськості.

Не залишайтесь осторонь! Приєднуйтесь!
Пишіть мені, Джінні!