Сторінка-витинанка в “Срібній читацькій Книзі”!

  • 15 Грудня, 2011
IMG_6480z1

15 грудня 2011

“Срібній читацькій Книзі” пощастило! Завдяки фантазії та майстерності художника-графіка, ілюстратора та викладача Олени Тихонюк, сьогодні народилась сторінка-витинанок! Та ще й не одна! Неймовірний подарунок проекту СК напередодні новорічно-різдвяних свят!

IMG_6480z1

Чому не одна? чи не змінили ми бува формат і правило “сторінка-зустріч”?

А ось і ні! Просто Олена запропонувала висвітлити ВСІ три версії, які мали скласти діти, на одному книжковому розвороті!

Звідки три? А все через те, що творчі загадки розв’язуються силою Мистецтва! Література, Живопис та Музика оселились у Відділі Мистецтв НБУ, тут ми й сформували три пошукові “команди”.

Яким чином? Як це сталось? Ой, самі запитання!.. Мистецькі витівки!!))

IMG_6268a

Першу команду очолив письменник Сергій Пантюк, другою керувала художниця Олена Тихонюк, а третя група мала за помічника Інну Левенець, директора видавництва “Ідея Медіа”!

IMG_5147s

Звідки взялися динозаврики? Як булька став лейтенантом? Хто мешкає на планеті ГАВ, та як звуть подружку кота Бульки? …Про все це дізнавайтесь, зазирнувши у ТЕКСТ “Срібної читацької Книги”.

Тепер там ніхто не заблукає, адже смугастий кіт Бул ька відтепер ще й закладка, тож отримав можливість (як справжнісінький котяра!) гуляти де заманеться і читачам все показати!

3a

А можливо і заспівє – як працівники бібліотеки Олена Качанова, Валентина Казмірчук та Ніна Коваленко, представляючи дітям пісню Є.Пірог “Фестиваль талантів”. В музичному залі співають всі: вдягай мерщій навушники з мелодією-мінусовкою! Дітей було не спинити!!)

Смакували всім присутнім і справжнісінькі святкові смаколики від Єви Левенець. Юна авторка має вже дві книжки серії “Десерти від Євусі”, тепер вони є і в бібліотеці.

IMG_6349z1

Поповнилась скарбничка бібліотечних дарунків ще й диском з аудіо казкою Евгенії Пірог – казкарки Джінні “Мрії збуваються. Казкова історія, яку розповів Різдвяний Янгол”.

CD-OKcolz

IMG_5083a

Аудіо казку та “фірмові скляночки” з творчою атмосферою проекта СК отримали на згадку всі учасники. Вручені “Подяки” від НБУ, особливі Диплом дітям та творчі зощити з екслібрисом для участі в літературному конкурсі.
Справжнє святкове дійство!

IMG_4423z2

Читайте з нами, пишіть нам, вигадуйте інакше ніж ми!
Долучайтесь до творчого конкурсу від СК на власну версію пригод Кота Бульки, дівчинки Женьки та хлопчика Дмитрика – ваших дитячих творчих робіт чекають в НБУ та за адресою
[email protected]

Ваша Казкарка Джінні)