Стас Мельничук їде в Рим! Нові досягнення, дивовижні мрії!

  • 29 Вересня, 2011
IMG_4085zz

26 вересня 2011

Як дивно, але водночас, справедливо складається життя! Часом невизначний, здавалося б, момент перевтілюється у значущу подію, а велике бажання несподівано відкриває першу яскраву сторінку, за якою життєве полотно, зіткане з шалених, незбагненних мрій!

IMG_4085zz
Стасік з мамою та Оленою Балашовою, Президентом фонду
“Інше життя”

Дивуєтесь, де ж розповідь про Стасіка, знайомого вам з попередніх репортажів – героя нашої чарівної рубрики “Мрії здійснюються!” Станіслава Мельничука з міста Рівне?
Але ж це все – про нього!
Дивіться, слухайте!

Коли Стас дізнався про конкурс для художників, він просто вирішив взяти в ньому участь. Згодом ми раділи разом зі Стасом його перемозі в Міжнародному творчому конкурсі “Конкурс без кордонів!”, який втретє влаштував Міжнародний благодійний Фонд “Інше Життя“. Учасників було неймовірно багато, тисячі! Що вже казати – лише країн було представлено майже три десятки!
Поважне журі визнало художню роботу Стсас гідною третього місця в номінації “Інвалідність – не факт!”, де Стас змагався на рівні з усіма конкурсантами. Це стало його наступним кроком до мрії – стати художником.

Проте, мабуть, доля та керівництво фонду Балашових і, власне, його Президент Олена Володимірівна Балашова, з якою мені довелось поспілкуватись напередодні святкового дійства з вручення нагород, подарували юному таланту неймовірну можливість! Особливим подарунком для Стаса і його мами (Люся Володимирівна виборола приз “Глядацьких симпатій” у фотоконкурсі) стала можливість …відвідати Рим!!
Дивовижні мірйники та добрі чарівники з “Іншого життя” – справжні реальні мрійники, що вміють передбачати та втілювати мрії, дарувати щастя!

IMG_4080zz

IMG_4090zz

IMG_4064z

Так, саме до столиці славнозвісної Італії, давнього осередку мистецтва та культури, вирушить Стас, отримавши в подарунок від партнерів фонду туристичну путівку з проживанням у шикарному готелі! А подивитись у Римі справжньому художнику є що, ви ж розумієте!

Так, так! Стас поїде до Риму!!
Він і сам на врученні, на сцені, не одразу второпав, що саме відбулося. Цього недільного дня стільки несподіванок, емоцій, а головне – МРІЙ здійснювалось, що не лише в нього голова йшла обертом!
Стас вперше прибув до Києва, і коли ми прогулювались столицею, місто вразило його архітектурними цікавинками, кількістю людей, невгамовним темпом і, думаю, передчуттям дива!

Цього вечора в Києві, в Муніципальному театрі опери та балету для дітей, серед дорослих відомих художників Стас малював на сцені – а що може бути для митця приємніше, ніж творчість! Святковий вечерній концерт і вручення нагород переможцям підтвердили – мрії здійснюються!!

Тепер не лише я, Джінні, але й Художник Станіслав Мельничук з впевненістю може підписатись під цими словами!

Мрійте!

Більше фото в альбомі “Стас: Інше життя” на сторінці Стаса, запрошую!