Срібний початок читацької Книги

  • 13 Жовтня, 2011
IMG_4192z2

13 жовтня 2011

Перші сторінки “Срібної читацької Книги” створено!

IMG_4192z2

Сьогодні опівдні до Національної бібліотеки України для дітей завітали звичніі тут школярики – учні 4-Б школи №163. Але вони незвично поспішали) Ще б пак!
Вони спілкувались одразу з письменниками, художниками, видавцями,та співпрацювали з ними у створенні книги!

IMG_3469s

Творчі гості, які добре знаються на книгах, теж не марнували часу. З цікавістю споглядали за дітьми письменник-казкотерапевт Катерина Єгорушкіна, худодники Анна Говдя та Ольга Кокошко: що то за майбутні співавтори, як їх багацько! Що то знають вони про створення книги?

IMG_3481a

Важливу просвітницьку місію проекта підтримав PR-директор видавництва “Грані-Т” Анатолій Дністровий, розповівши про виготовлення книги. І книжечок він чималенько приніс в подарунок бібліотеці. Не з чуток знають про книжки Казкарка Джінні (Євгенія Пірог, письменник, автор проекту) та працівники абонентського відділу бібліотеки.

IMG_3495za

IMG_4250za

Незаповненістю сторінкового простору величенька “Срібна читацька Книга” вабила всіх негайно стати до роботи! Слово за слово, ідея за ідеєю вибудовувались перші рядки читацької книги. Фантазії, якими щойно повнилася зала, набирали на білих аркушах книги різнобарвного втілення!

IMG_4208a

Про початок проекту, першу зустріч можна побачити на ВІДЕО

Про екслібриси, зошити з автографами та творчий конкурс для юних співавторів – в наступних повідомленнях на сайті “Всі Мрії”, фото зустрічі – в галереї розділу “Срібна Книга“.

Перегортаймо сторінки проекту разом!