Срібна Книга вчила дітей складати казкові історії

  • 8 Квітня, 2012
305546n1

9 квітня 2012

5 квітня на відкритті книжкового весняного МЕДВІНу (Київ, ЕкспоПлаза) було презентовано унікальну “Срібну Книгу“, яку за підсумками одноіменного проекту визнано рекордною та внесено до Національного реєстру рекордів України. Телевізійні репортажі новин “Сніданку з 1+1” та 5-ого каналу анонсували цю подію.

305546n1

Однак, найцікавіше відбувалось в суботу, в “дитячий день” виставки. “Срібна Книга” вчила дітей складати міні-історії

та оформлювати їх у вигляді книжечки. Керували процесом Казкарка Джінні (автор проекту Євгенія Пірог, письменник) та Наталя Зіміна, бібліотекар Національної бібліотеки України для дітей, де було впроваджено мистецький проект.

IMG_3599a

IMG_3576z

IMG_7117z

IMG_7135z

Казко-книготворення виявилося захоплюючою творчою забавкою для дітей і дорослих. Живе активне багатолюдно-багатодітне спілкування в Літкав’ярні, куди діти й батьки все йшли і йшли, щоб навчитись створювати власну книжечку, тривало більше двох годин!
Наші вітання творчій малечі і вдячність батькам!!!

IMG_7132z1

IMG_3629z

Письменники Олександр Есаулов та Катерина Єгорушкіна, учасники проекту, також залюбки спілкувались з маленькими творчими читачами – справжня письменницька праця та дорогоцінне спілкування!

IMG_3467a

IMG_7115s

Знову потішила нас і п’ятирічна Зорянка, яка написала і намалювала чудову історію “Як кіт Булька став щасливим”: дівчинка відвідала творче зібрання у неймовірно казковому вбранні! Юній переможниці творчого конкурсу, що відбувався впродовж проекту “Срібна Книга”, вручено Диплом-подяка особливого зразка, виготовлений дизайнером Світланою спеціально для щасливої переможниці.

IMG_7126z1
На фото “принцеса” Зоряна разом з татом.

“Срібна Книга” на книжковому МЕДВІНі привернула увагу журналістів, тож чекаймо “творчих звітів” від Першого національного, каналу “Культура”, “Літературної України”…

IMG_34991

А тим часом, даруймо хвилини творчого спілкування!
Джінні – ЗА!)