“Срібна Книга” в розвивальному центрі “Зорянка”

  • 5 Лютого, 2012
IMG_6706zz

4 лютого 2012

Срібна читацька Книга” мандрує світом і “навертає” нових котиків-Бульок)))
В дитячому розвивальному центрі «Зорянка» одразу півтора десятки новоспечених веселих паперових котів обступило Книгу, серед інших і два моїх шкарпеткових)))

IMG_6706zz

А починалось все так:

IMG_6654z

IMG_6658z

IMG_6655z

IMG_6667z

IMG_6673z

IMG_6676z

IMG_6671z

IMG_6698zz

IMG_6700z

IMG_6709z

Діти заввиграшки вигадали версію фінальної сторінки книги та зробили отаку паперову котовасію. Казкову ситуацію в “Срібній читацькій Книзі” полегшила …Бебека!)))

Знайомтесь із зорянківською версією сторінки 9.

“Чарівний вітер ніс мандрівників додому, вже видно було знайомий пагорб біля чарівного озера. Однак, Лилик так старанно махав крильцями, що час збігав неймовірно швидко – сто років пролетіло миттєво! Щойно всі приземлились, поруч приземливсь космічний корабель, що з вигляду нагадував кістку: з нього вийшли магічні песики з планети ГАВ і кинулися до Бульки.
– Повернися, о наш єдиний і неповторний Царе! Благаємо! Нашу планету ГАВ атакували динозаври! Ми не знаємо, як рятуватися!
– Милі ГАВчики, – мовив Булька, – я дуже скучив за домівкою, здається – цілісінький вік тут не був! Тож з вами відряджу одну фантастичну істоту, нема чого їй у майбутньому затримуватись. Звати її Бебека, вона страшенно полюбляє дражнитися – ніякі динозаври не втримаються!
– Нехай там покерує трошки, – зраділи Дмитрик та Женька, – та й у школі спокійніше буде без усіляких дражнилок!
Чарівне озеро забулькотіло і випустило хмаринку летючих бульбашок, які вмить доставили всіх додому, бо повертатись додому – це щастя!!”

IMG_6730z

Долучайтесь – вигадуйте власні версію і надсилайте на творчий конкурс до 15 лютого!)
Джінні)