Срібна Книга: третя зустріч – вирушаємо у подорож!

  • 19 Листопада, 2011
IMG_4780za

17 листопада 2011

Третя зустріч-сторінка “Срібної читацької Книги” відбулася! Мистецький літературно-просвітницький проект в Національній бібліотеці України для дітей із спільного створення великоформатної книги продовжується. Сьогодні до юних читачів завітали письменник Олександр Дерманський, художник Віталій Кириченко, менеджер із зв’язків з громадскістю видавництва “Країна мрій” Дарія Король та співачка і автор пісень Іларія.
Чудова компания, щоб вигадувати продовженя пригод на Планеті чарівних бульбашок!!

IMG_4780za
натисніть на фото, щоб перейти у ФОТО альбом!!

Разом з Літературним Гномиком (ВІДЕО), майже таким, який надихає Сашка Дерманського (ВІДЕО), автор та ведуча проекту, Казкарка Джінні запросила всіх у мандрівку! Творчу подорож вирішили розпочати в Кімнаті Казок, що в НБУ. Ще б пак! Дивовижне місце!

Саме там і вигадувалось жваво, і співалось чарівно!

IMG_5368s

Учні 4-Б класу школи №163 вигадали, що кіт Булька нарешті спромігся злетіти у чарівній бульці! А все завдяки тому, що творча група дорослих митців оформила дитячі ідеї літературно та художньо на величезних сторінках книги.
Неповторну атмосферу створила казкова співачка Ілларія, виконавши пісню “Золота Планета”, яку вона написала за мотивами книги Євгенії ПірогХлопчик Вітерець та Золота планета“. Юні учасники зустрічі підспівували чудовій пісні та встигли розпитати Ілларію про творчі подорожі у далекі країни.

IMG_4807d
натисніть на фото, щоб побачити ВІДЕО!!

Отож, “Срібна читацька Книга” має продовження!
Нагадуємо, що триває творчий конкурс на власну історію про чарівні бульбашки та наших персонажів!
Чекаємо дитячі оповідки на адресу [email protected] або в НБУ для дітей.
Перший огляд робіт влаштуємо наприкінці грудня.

Читайте та пишіть “Срібну Книгу” разом з нами!)

І на завершення – наше ВІДЕО!