Сьома сторінка “Срібної читацької Книги”, львівська

  • 13 Січня, 2012
IMG_6868z

11 січня 2012

Перегорнути ще одну, сьому, сторінку “Срібної Книги” допомогла магія Львова!
Чарівна атмосфера Благодійного марафону “Свято родинного затишку: від Андрія до Миколая”, куди було запрошено “Срібну Книгу” в гості до маленьких львівян, творила справжні дива!

IMG_6868z

Ще б пак!
Чи могли ми сподіватись, що просто перед другою поспіль львівською СК-зустріччу відбудеться “Шоу мильних бульбашок?” Звісно, всі учасники створення сьомої сторінки “Срібної Книги” – історії про країну чарівних різнобарвних бульбашок – були у захваті!

IMG_3729z

Без сумніву, це справа рук Святого Миколая, що прибув на свято в Палац Мистецтв, де відбувався марафон! Ну, хіба що трохи й організаторів дитячого родинного свята))), тож щиро дякуємо Мар’яні Савці за запрошення і підтримку творчої групи проекту “Срібна Книга”.

Далі до магії Львова долучились безпосередні учасники зустрічі.

IMG_6873a

IMG_6847z

IMG_6978d

IMG_6948x

IMG_6940z

392730d

IMG_5217a

IMG_5225d

За продовження книгонаписання взялися і дорослі, і малі: письменники Сергій Гридін (м.Рівне), Djinnie Pie (Євгенія Пірог, м.Київ), художники Оксана Шевців-Мазур та її донечка, восьмирічна художниця Соломійка, бібліотекарська група – Лариса Лугова (директор Львівськлї обласної дитячої бібліотеки), Олена Кислова та Наталія Зіміна (Київ, НБУ для дітей), група творчої підтримки – співавтор другої сторінки СК Оксана Левицька (Київ, головний редактор видавництва Зелений Пес), Юрій Журавель (м.Рівне, музикант, художник, письменник).

Сподіваємось, Юрій таки стане співавтором СК, бо обидві сторони процесу цього давно прагнуть!

То чим потішив читачів львівський колорит цього разу, спитаєте?
Потішив?? Радше на-ля-кав!!! ЧИМ? ПОЖЕЖЕЮ!!
І не просто пожежею, а історичною! в Ратуші! у 1848 році!!

Та хіба різнобарвного кота Бульку чи непосидючу Женьку злякаєш? Тим паче, що вони мають таку фантастичну мистецьку підтримку!! І вигаданий на попередній сторінці з силачом Василем Вірастюком Велетенський Слон також став у пригоді!
Тож сьому сторінку Срібної Книги врятовано! Читайте, що відбувалося далі, а хто бажає – пишіть власні версії історії у наш творчий конкурс!

IMG_5891zs

Друзі!! Щира вам вдячність!!
Вирушамо до наступних сторінок. Попереду нові секрети, хоч починаються вони, можливо, саме на сьомій, львівській.

Ваша Джінні)