Смачно читати у кафе? Спробуйте як в Рівному!

  • 5 Січня, 2013
IMG_4182d

4 січня 2013

Напередодні Різдвяних свят Казкарці Джінні вдалося не з порожніми руками завітати в Рівне – до бібліоткарів РДОБ для дітей потішити друкованим альманахом “Блискуче перо – Мелін”!

IMG_4182d

Починали його створення разом, а далі Наталя Назарук (на фото, заступник директора) та її колеги разом з місцевими письменниками складали казки та вірші з рівненськими школярами просто у кафе “Мелін” – відтоді як там з”явилася особлива книжкова шпаківня.

 

IMG_4185e

Рівненські діти створили 3 казки і вірш, які увійшли у випуск альманаху “Блискуче перо – Мелін”, познайомилися з письменниками рівненщини Сергієм Гридіним, Вікторією Климентовською, Михайлом Степанюклм та Петром Велесиком. Казку “Про вовка Архипа…” з коментарями дитячого співавтора П.Велесика було надруковано у місцевому виданні “Зелені шати”.

IMG_4179f
Провсе це разом з Наталею розповідали в інтерв”ю для радіо програми “Рідний край” на ДТРК, яку можна буде послухати вже 19 січня.

П.С. від Джінні:
В кафе “Мелін” теж встигла завітати, там зраділи, що журнал казок готовий і пообіцяли допомогти в роздруківці для дітей-співавторів!
А ще в Меліні найсмачнющий чай!!!! з журавлиною!