“Рекордні” зустрічі з учасниками поекту “Срібна Книга”

  • 16 Квітня, 2012
IMG_7223s

13 квітня 2012

Спільна праця, дружба з письменниками і нові творчі спрімування школярів – ось в чому “рекорд” проекту “Срібна Книга“. Мистецьке дійство, в якому діти і дорослі разом створювали великоформатну книгу, яка визнана Національним Рекордом України, одним додало сподівання і віру у власні сили, іншим – дорослим – особливої відповідальності.

IMG_7223s

IMG_7212a

IMG_7217s

Зустріч письменників Олександра Есаулова та Євгенії Пірог із школярами ліцею 61 – спеціалізованої школи з поглибленим вивченням інформаційних технологій – розставила крапки над “і”: учні, що створювали допоміжний фрагмент казки, дізнались та побачили, як їхню участь відображено на сторінці книги і які книжечки можуть з’явитися зі спільних літературно-художніх напрацювань.

IMG_7218x

IMG_7226s

Спілкування з письменником Олександром Есауловим в ліцеї вже вдруге – певно, комп’ютерна тема книжок і навчання гарна запорука творчо-читацької дружби. Імпровізований бліц-конкурс запитань від школярів показав активну цікавість до книжок і до творчого процессу і подарував приємні жваві хвилини щирого спілкування.

IMG_7224s

Тож до участі у наступних зустрічах з дітьми запрошуємо й інших учасників проекту “Срібна Книга”.
Діти чекають!

Разом з Джінні))