Рекордні учасники СК школи “Триумф”

  • 12 Квітня, 2012
IMG_7204zz

12 квітня 2012

Здобувши рекордне всеукраїнське визнання, проект “Срібна Книга” не зупиняється на досягнутому і проводить другий тур зустрічей з дітьми-учасниками в школах, аби донести інформацію про підсумки їхньої творчої спільної роботи. Та й статус Національного рекорду зобов’язує!

IMG_7204zz

Нагадаємо, у проекті брали безпосередню участь 360 дітей та 60 дорослих, які разом створили велику рукотворну художню ілюстровану книгу, що внесена до Національного реєстру рекордів України.

IMG_7201z

IMG_7192z

Діти на додаткових зустрічах вигадували допоміжні версії (без окремої сторінки) і тепер бачать, як це працювало далі на спільну ідею. Як автор і керівник проекту переконана, що, насправді, вкрай важливо (а для дітей-учасниківі – потрібно!!) дізнатись про результат їхніх творчих кроків. Особливо про те, що діти, які крім спільного книготворення індивідуально долучились до відкритого конкурсу “Кіт Булька скликає друзів”, що тривав впродовж проекту – СУПЕР-МОЛОДЦІ, а хто ловив ґав – хай іншого разу вчасно “роззявляє ротика”! 🙂

IMG_7194zz

Саме літературний доробок всіх учасників творчого конкурсу став основою справжнісінької книжечки, брошури “Читацька Золота”, яку проект дарує  бібліотекам шкіл-учасниць. А маленькі Літературні Гномики, та Казкові Феї, які точно є в кожному класі, допомагають створювати настрій))

IMG_7199z

Це була школа “Тріумф”. Завтра йдемо в школу-ліцей інфомаційних технологій. Далі центр “Зорянка”.
Долучайтесь, хто має бажання поспілкуватись і свої книжечки читачам презентувати!

Разом з Джінні і казкою!!))