Про “Срібну читацьку Книгу” в новинах та на радіо

  • 15 Жовтня, 2011
IMG_4145za

15 жовтня 2011

Щойно з’явились перші дописи і перші малюнки і нашій спільній книзі, як почали ширитися розповіді про велику творчу “Срібну Книгу”, яку вигадують діти.

IMG_4145za

Так вже другого дня юні відвідувачі Національної бібліотеки України для дітей перепитували співробітників – Де можна побачити ту дивну книгу?

Бібліотекарі спрямовували читачів до молодшого відділу бібліотеки, адже саме там – місце народження казкової книги. Там вона чекає наступних подій, які ляжуть на чисті ще сторінки продовженням історії про невідому планету чарівних мильних бульбашок.

Саме така бесіда увійшла до репортажу новин “Київські школярі пишуть рекордну спільну казку” на сайті News One від 15 жовтня  в розділі Україна від 15 жовтня, час 01:12 (на поточний момент сайт не продукує посилання безпосередньо на репортаж, тому слід шукати за розділом та датою).

Розповідь про першу зустріч ближчим часом слухайте в ефірі Національної Радіо Компанії України, Перший канал, в програмі “Школяда”.

А якщо ви – юний автор, що має творчі таланти до літератури та малюванняі хоче взяти безпосередню участь в проекті – звертайтесь до організаторів і Напишіть нам на “Всі Мрії”  або до Національної бібліотеки України для дітей!