Про читання з “Марією” на Першому Національному

  • 14 Березня, 2013
IMG_4425s

В лютому “додавали читання” телевізійники: на Першому Національному телеканалі в програмі “Віра Надія Любов” у двох випусках темою сюжетів були юні читачі. Школярі разом з дорослими – розповідали про сучасні проекти, які зацікавлюють дітей читанням.

IMG_4425s

Учасники Всеукраїнської ініціативи “Додай читання” в ефірі від 8 лютого поділилися враженнями від створення авторських книг та казок. Чудовий репортаж в київській школі №97 зняли журналісти – як школярі з письменниками казку створювали. Саме з таких вторчих робіт складаються альманахи дитячої творчості “Блискуче перо”, яких вже створено 8 в різних містах країни.

Запрошуємо переглянути ВІДЕО телепрограми за участі Джінні і компанії)

В програмі, яка вийде в ефір 29 березня, про дитяче читання і книжки розповідають Наталя і Артур, засновники молодого видавництва “Марія”, що видає дитячу літературу армянською мовою. Марійка, 7-річна дочка заповзятих видавців, застосовує у повсякденні рідну арманську, нашу українську, а при нагоді російську, та ще й англійську вчить.

Про свої плани, попри усілякі видавничі складнощі, розповідатимуть учасники програми разом з Марійкою незабаром, 29 березня об 11:15.

Особисте знайомство Джінні з такими ініціативними поціновувачами книжок, певне, додасть спільних планів поза телепрограмою у креативних форматах “Додай читання”, про що вже йшлося за лаштунками знімального майданчику.

Направду, читання – сила!