Пресконференція «Коронація слова» в УкрІнформ

  • 23 Травня, 2011
IMG_1239z

21 травня 2011

19 травня о 15.00 в Укрінформі Всеукраїнський літературний конкурс «Коронація слова» презентував нові здобутки останнього часу – романи Маріанни Малиної «Фіолетові діти» грецькою мовою,  «Пророчиця» від Андрія Кокотюхи,«Надія: сплутані пазли» від сестер Світлана Горбань і Наталя Лапіна (видавництво «Країна мрій») та інші значні здобутки писемного, театрального та вокального напрямку, які представив засновник конкурсу Юрій Логуш.

IMG_1239z

Відбулося знайомство з цими творчими подіями в діяльності видавництв, а також поспілкуватись з авторами та видавціми – вже знайомими “колегами по творчому книжковому цеху”.
Особливою новиною та окрасою заходу був виступ співачки ІLLARIA, яка брала участь в роботі журі конкурса в номінації “Пісенна лірика про кохання”. Дійсно, хто як не вона? Романтичні пісні ILLARIA, особливо після виходу її диска “Вільна”, здобувають нові і нові хвилі прихильників.
Говорила натхненно та, шкода – не надали слова ще й заспівати…

IMG_1243z

А вже за два тижні організатори конкурса оголосять нових переможців. Інформація стане відома широкому загалу на 11-ій урочистій Церемонії Нагородження Всеукраїнського літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики про кохання «Коронація слова» 2 червня 2011.

“І я там був, все бачив-чув”)))
А тепер – дочекаймося!)

Ваша Djinnie