Побачити “Добро-Дій”: де? коли? як?

  • 25 Лютого, 2015
IMG_4456

Дякуємо, що ви долучилися до проекту і щиро вдячні, що ви, друзі, робите добрі справи!
Роботи з багатьох куточків країни та з-за її меж продовжують надходити до Книги бувальщин “Добро-Дій”, тож по завершенню виставкового етапу роботи у авторів проекту не меншає. Безумовно, на щастя, адже ваші історії – свідчення про добро у світі!

IMG_4456

За індивідуальним номером у книжковій закладці, яку вам надали волонтери на стенді “Додай читання”, можна буде знайти свій малюнок на цьому сайті, де формується електронна версія Книги. Наповнення фотоальбомів для перегляду на сайті “Всі мрії” розпочалося, триватиме певний час, щонайменше 2-3 тижні, оскільки робіт багато, значно більше, аніж наших доброчинців-волонтерів, що можуть допомагати це робити 🙂

До того ж, триває другий, післявиставковий етап надходжень сторінок-малюнків до 15 березня.

IMG_4457

Окрім того, цей номер допоможе вам віднайти свою сторінку безпосередньо у книзі, коли вона буде передана у Музей книги та друкарства на зберігання. Презентація Книги у Музеї відбудеться наприкінці березня 2015 р.

Роботи учасників, які долучилися до проекту дистанційно, також отримали унікальний номер. Ви зможете дізнатися про це після завантаження малюнка на сайт. Пошук малюнків можна здійснювати також за прізвищем та країною.
Книга “Добро-Дій” – також наша з вами спільна добра справа. Тож сподіваємось на подальшу підтримку, терплячість та розуміння.

Сторінка проекту у мережі Фейсбук:  https://www.facebook.com/events/1591538657728031

Живи з добром!