Південна Гостя Херсонської бібліотеки для дітей

  • 27 Листопада, 2010
hobd_1

26 листопада 2010

hobd_1

Одразу дві події додали святкового настрою користувачам Херсонської обласної бібліотеки для дітей (ХОБД). До учнів кількох шкіл міста Херсону в Рожевий зал бібліотеки завітали нові гості – книжки “Хлопчик Вітерець” та “Подорожі пані ТелеВежі” разом з автором Євгенією Пірог. Ці зустрічі були незвично хвилюючими, оскільки південне місто Херсон для автора є містом дитинства. Для читачів ці події були особливо очікуваними тому, що працівники відділу інтернет-послуг дитячої бібліотеки заздалегідь розмістили казку про ТелеВежу в своїй електронній бібліотечці, ознайомили з нею школярів і провели кілька занять казкотерапії за цим твором.

Казка прийшлась до душі і учні радо зголосилися написати нові пригоди ТелеВеж. Так виник творчий конкурс юних казкарів, про який ми писали раніше.

“Приїздити на Південь завжди приємно, особливо, коли це – місто твого дитинства! Окрім того, тут тепер є мої казкові співавтори!” – вирішила авторка казок і  не забарилась з приїздом.

Південну книжкову Гостю зустріли жваві дитячі очі юних соавторів. Інтерактивне спілкування сподобалось всім присутнім – і дорослим, і малим! Яскраві Дипломи різних номінацій творчого конкурсу за казкою про ТелеВежу отримали учні четвертих класів 6-ої, 36-ої та 52-ої шкіл.

IMG_4238za

(клацніть на фото для переходу в фотоальбом)

Особливі подарунки підготувала автор – комплект авторських Фото-картинок про Київську телевежу, Зошити творчості та розмальовки до казки про Хлопчика Вітерця. Творчі скарби на згадку про зустріч поповнились книжками про Золоту Планету, подарованими авторкою шкільним та обласній бібліотеці, та піснею “Мрійники та мрійниці” у виконанні Південної Гості.

diplom1

А з дипломом Даніїла з 6-ої гімназії сталась справжня пригода! Хлопець не мав можливості бути на зустрічі і Диплом, що підготували бібліотекарі, випадково поїхав до Киева разом з Південною Гостею, автором казки… Натомість це дало можливість написати побажання і електронною поштою повернути Диплом в Херсонську бібліотеку для вручення юному автору. Ось такі вони, інтернет-технології!

А вас, відвідувачі цієї сторінки, сюрпризи чекають в фото-галереї “Зустрічі з читачами” та в розділі “Читацька творчість“!

Отримайте задоволення, зазирнить! Розділ читацької творчості постійно поповнюватиметься!

…Незабаром чекайте також і ВІДЕО-фрагменти!)