Паркова бібліотечка “Гармонія”

  • 18 Квітня, 2014
IMG_4411
16 квітня 2014
Паркову вільну бібліотечку спорудили в Центрі “Гармонія” (м.Київ, Троєщина) і готуються разом з Бібліотекою № 115 для дітей запросити до читання на літній сезон усіх навколишніх дітей 🙂
IMG_4411

У квітні паркова бібліотечка з’явилась на подвір’ї дитячого Центру “Гармонія” в Києві. Директор пані Тетяна прагне звернути увагу навколішніх мешканців Троєщини до важливості читання дітям змалку.
Напередодні теплого сезону вчасно нагодяться книжки, що сюди спільно з центром назбирали бібліотекарі, та й Всеукраїнська ініціатива “Додай читання” надала.
DSC_0268
В середу, 16 квітня, сюди на зустріч з читачами 6-річками завітала Джінні із завданнями від барвистого Балакучого Шпака. Юні помічники рознесли адресатам-читачам усі конверти “Пташиної пошти” із книжковими загадками. Відповіді не забарилися, а ще діти встигли роззнайомитися із бібліотекарями, гарно поспівати “Читання – сила!” і отримати розмальовки.
10010072
Наприкінці дітлахи оселили книжки у просторій книжковій шпаківні-хатинці Тепер час читати, бібліотеку навідувати і готуватися до великого книжкового сезону.
Дякую волонтерці Інні за координацію і ФОТО!!
З місця події до вашої уваги ВІДЕО.