Оновлене читання в бібліотеці на Відрадному

  • 11 Грудня, 2016
IMG6372

8 грудня 2016

Так і хочеться назвати цю новонароджену дитячу бібліотеку на проспекту Відрадному, що в Києві – Відрадною! Може, так і станеться, адже тепер тут, після кардинальної рекорструкції та глобального ремонту, читачам затишно, приємно, корисно і весело. Відкриття відбулося тиждень тому, а нині, 8 грудня 2016 року – перший творчий захід.

IMG6372

Завітали діти з сусідньої школи 174, 4-ий клас. Ох і здивувалися новому приміщенню бібліотеки школярі! А ще й тому, що зустрілися вони з Казкаркою Джінні та її другом Балакучим Шпаком.

Як і зазвичай, Шпак – десь в дорозі з книжками, тож допомагала Ґава-роззява, що справі лише …допомагало! З такими ігровими моментами любов до книг та читання лише міцнішає.

15203289970423n

Знайомилися з кількома книжками Джінні – Євгенії Пірог: вірші з розмальовками “Сумка мами кенгуру”, “Сильвестр та друзі”, яку намалювали другокласники Івано-Франківська, космічні пригоди “Астронавтів з Великої Росяної” та детективна казкова повість “Кіт Мармур та різдвяні пряники”.
Так, є про що поговорити і з чим інтелектуально розважитися.

IMG6601

Долучилися учасники зустрічі й до проекту “Дмитрикова пошта: БІБЛІОТЕКА”, організованому Всеукраїнською ініціативою “Додай читання” для хлопця з Донеччини.

IMG_6598

Діти й бібліотекарі радо проштампували екс-лібрисом книжки в дарунок Дмитрику.

IMG6604

Чудове свято книги й читацької дружби започаткувало цікаве й гамірне життя в оновленій бібліотеці №13. Гайда по книжки!