“Новамедіа”: конференція для чистого дитячого простору

  • 8 Червня, 2012
IMG_8397

26 травня 2012

 

25-26 травня в Києві конференція від Асоціації журналістів, видавців і мовців “НОВОМЕДІА” для дитячих ЗМІ – «МедіаЛенд – безпечна територія» – скликала представників дитячих світських і християнських ЗМІ. Серед учасників та спікерів – фахівці, підлітки, батьки і педагоги. Всіх об’єднала одна мета: захистити дітей від негативного впливу ЗМІ та Інтернету і запропонувати альтернативні медіа, які будуть позитивними, чистими, цікавими і корисними.

IMG_8397
Друкована продукція видавництв “Двері в небо” та “Колібрі-книга”

Повертаючися з літературних просторів премії “Великий Їжак”, мені вдалося потрапити на конференцію. Тема мого виступу “Автор та авторські права” виявилася актуальною для всіх учасників зустрічі. Маючи відповідні знання, суголосні моїй другій освіті, та практичний досвід захисту неправомірного використання авторського матеріалу (і таке ставалося, нажаль), вдалося щільно та з користю використати надану можливість. Молоді видавці отримали відповіді, поради та поділилися своїми напрацюваннями у роботі з співавторами – художниками, письменниками, дизайнерами.

Більше про підсумки роботи конференції та мою участь на сайті НОВОМЕДІА. Спільними зусиллями можна творити неймовірні речі, навіть покращщити ситуацію “ЗМІ та діти”.

Євгенія Пірог