Неформатна зустріч Мрійників звідусіль

  • 2 Березня, 2011
DSC_0108d

28 лютого 2011

Творча зустріч в галереї рівненського арт-кафе “Сальвадор Далі” не мала заздалегідь точно вивіреного плану, чи то визначеного формату. Певно через те, що неможливо форматизувати зустріч давніх друзів та нових знайомих, з якими доля зводила врізних містах та в різні часи. А от спілкування однодумців можливе!

DSC_0108d

DSC_0111d

DSC_0104d

DSC_0114d

DSC_0134d

IMG_0216d

DSC_0130d

Регіональна молодіжна фундація “Відкрий серце” відкривала для читачів Рівного казку “Мрії збуваються” (автор Є.Пірог), редактор регіонального журналу “Мистецькі грані” презентувала інтерв’ю з автором на сторінках видання. Про заснування та діяльність нововолинської організації “Шоу-кліб Азарт” та рівненської “Альфа” згадували друзі, що були у творчості завжди поруч.

Головним чинником, що об’єднало учасників арт-зустрічі за чашкою кави, було відношення до мрій: мрії здійснюються! Про це і говорили разом з Джінні – Євгенією, вигадницею казок та реальною мрійницею. Реальною, запитаєте? Так, адже в реальному житті вони, мрії, здійснюються!

Про це свідчили й ті, хто повірив у це твердження разом з “несамовитою Джінні” у різні часи, за різних обставин, і тепер сам може довести будь кому на власному прикладі: Мрії здійснюються!

Світлини з мрійливими настроями в “Сальвадорі Далі” – в альбомі Зустрічі з читачами – Рівне.
Перегляньте!)
А наступного разу – приходьте мріяти разом!!