Маленькі секрети великої компанії: Срібна Книга

  • 16 Січня, 2012
IMG_6929a

16 січня 2012

Великий та масштабний проект “Срібна читацька Книга” має багаго цікавинок та секретиків, якими ми щиро ділимося з усіма читачами і читачиками. Приміром, як надати котикові Бульці можливість подорожувати книжковими сторінками: Олена Тихонюк, художник п’ятої зустрічі-сторінки, зробила Бульку книжковою закладкою і справу вирішено!

Цікавинка є і на сьомій, львівській сторінці. Сюжет створено Оксаною Шевців-Мазур та її донькою Сомійкою у Львові, а розвиток картинка отримала …за київським часом!)))

IMG_6929a

Восьмирічна художниці Соломія отримала спеціальний Диплом Срібної читацікої Книги за особливі творчі досягнення (диплом ручної роботи від київської дизайнерки Світлани).

IMG_7009sa

По поверненню в Київ, переглядаючи-перечитуючи всю історію і завершуючи обидві львівські сторінки “по художній частині”, співавтору Джінні здалося важливим наступне.
“Міжпросторовий портал” – такий собі сучасний техно рушій нашої казкової історії – мав “вхід” (згадайте сторінку 5, версію №1 з Сергієм Пантюком), тож має бути “вихід”! Принаймні, персонажі Женька та Дмитрик повинні мати можливість повернутись зі старовинного Львову у свій час, бо діти мають завжди повертатись додому!!

IMG_5891zs

Тож на Ратуші, яку вчасно врятував від пожежі Велетенський Слон (пам’ятаєте, він з’явився під час попередньої львівської зустрічі, з Вірастюком) з’явився чарівний годинник з секретом! Коли відчиняються годинникові “стулки минулого”, відкривається “брама часу” в майбутнє! Тож тепер читачі спокійно можуть очікувати вдалого повернення дітей у сьогодення, або…
Або сміливо зазирнути у майбутнє!

IMG_5899za

Що відбуватиметься далі нам всім розкажуть дорослі та малі співавтори наступної, восьмої сторінки Срібної Книги.

Особисто я вже з нетерпінням чекаю 26 січня 12:00 за чарівним годинником, аби до нас завітали у гості:
письменниця Леся Вороніна,
художник Кость Лавро,
видавництво “Прудкий Равлик”
лялькарка Олена Терехова з неперевершеним паном Равликом!

IMG_4713d

Пригоди сторінками Срібної Книги тривають на .Баумана, 60 в Києві.
Поспішайте до нас!