Кредо-проект “Бібліо-день” з Оксамитою та Джінні

  • 13 Листопада, 2012
Afisha_consert

13 листопада 2012

Міжнародний рух “Живи” разом з партнерами асоціацією “Еммануїл”, мистецьким об’єднанням “Всі мрії” та Національною бібліотекою для дітей з радістю запрошують на святкову подію – підсумкове свято “Жива Книга” в п’ятницю, 16 листопада, о 12:00 в Актовій залі Національної бібліотеки для дітей (Київ, в.Баумана, 60).

Afisha_consert

Під час Гала-концерту – нагородження переможців конкурсу малюнку “Доторкнись біблії”, зустріч із знавцями та друзями Біблії – науковцями, художниками та Робіком, вікторина для юних читачів, концертні вітання від Тетянки Марклвської, колективів “Леді-данс”, “Пізнайко” та співачки Оксамити – лідера руху “Живи”.

Багато сюрпризів чекає учасників свята! Подарунки від радіо Еммануїл, книги від НБУ, журнали “Стежка” та “Жирафа Рафа” від партнерів ініціативи “Додай читання”. Проект “Додай читання” підготував подарунок і для фонду Національної бібліотеки України для дітей – особливі видання Біблії, а Біблійське товариство – святкові видання та спеціально розроблені буклети “Відкрий секрети Біблії” увсім присутнім.

Доторкніться Біблії!