“Коронація слова” – церемонія нагородження

  • 5 Червня, 2011
IMG_1597a

2 червня 2011

Довгоочікувана подія літературного світу України – урочисте нагородження лауреатів та дипломантів літературного конкурсу “Коронація слова” відбулася!

IMG_1597a

IMG_1603a

Під бій барабанів та звуки оркестру до зали внесли парадні штандарти номінацій “Коронації слова”. Ініціатор конкурсу пан Юрій Логуш сповістив і про чудову новину цьогорічного конкурсу – визначення у всіх номінаціях кращих робіт та авторів у напрямку “твори для дітей”.

Сподіваємось, видавники книг для дітей не забаряться, і ми всі найближчим часом зможемо тримати в руках книжки переможців та лауреатів, співати нових пісень та дивитись гарні дитячі вистави. Помріємо разом?

Приємно знати, що серед номінантів на кращу книгу для дітей молодшого шкільного віку є письменник Олександр Єсаулов, з яким Джінні звела книжкова доля в Рівненській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва, про що ми розповідали в квітні цього року.

Неперевершеною музичною темою завершення офіційної частини вечора зазвучала пісня “Верше мій, верше” у виконанні ІЛЛАРІЇ, чарівної авторки та виконавиці, члена журі “Коронації слова” у номінації “Пісенна лірика про кохання”. ІЛЛАРІЯ – добра гостя програми “Реальні Мрійники“, яка подарувала слухачам пісню “Золота Планета” за мотивами казки Євгенії ПірогХлопчик Вітерець та Золота Планета“.

Чим більше мрій, тим більше “коронованих” звершень!