Координаційна зустріч з “Додай читання” в “Циферблаті”

  • 14 Липня, 2012
IMG_9555z

13 липня 2012

Чергова координаційна зустріч Всеукраїнської ініціативи “Додай читання” розширила коло учасників, тож відповідно і новин додалося.

IMG_9555z

Автор проекту Казкарка Джінні повідомила, що в розробці проекта додалася важлива складова – зворотній зв’язок із юними читачами. Ігровий формат цього зв’язку матиме назву “Пташина пошта”, з якої Балакучий Шпак дізнаватиметься від дітей відгуки щодо прочитаних книжок. Та й сам Балакучий Шпак матиме можливість відправляти “телеграми” із запитаннями до дітей. Представлено також ескізи логотипа та інших знаків, які планується застосовувати у проекті.

На підтримку ініціативи “Додай читання” від учасників зустрічі прозвучали конкретні пропозиції. Так, портал “Друг читача” та видавництво “Зелений пес” надаватимуть інформаційну підтримку редактор Оксана Левицька), Національна бібліотека для дітей залучатиме до проекту дітей-волонтерів (менеджер із зв’язків з громадскістю Олена Кислова, головний бібліотекар Наталя Зіміна), книжковий магазин “Читайка” впровадить збір книжок від пересічних громадін та меценатів (менеджер Олена Левченко).

Вдалося отримати і “логічний” бонус від закладу “Циферблат”, який також бажає “додавати читання”, адже ця зустріч – третя у вільному просторі “Циферблата”. Днями завершиться узгодження нашої взаємодії.
Скидається на те, що в київському “Циферблаті” історично склалася одна з штабквартир Add Reading))

Долучайтесь і ви – час не стоїть на місці!