Книжкова шпаківня в кафе “Мелін”

  • 5 Листопада, 2012

3 листопада 2012

Радо та сонячно зустрічали в кафе-кондитерській “Мелін” гостей книжкового свята Всеукраїнської ініціативи “Додай читання”.Підтримавши цей проект, адміністрація кафе вирішила виготовити та встановити тут книжкову шпаківню, адже переконані – смачним можуть бути не лише солодощі, а й книжкове “частування”.

IMG_2689s

IMG_2708a

Художнє оформлення книжкової шпаківні – полички для книжок – здійснила малода хужожниця-рівненчанка Іванна Бородіна, неймовірно вдало поєднавши традиційні мотиви українських рослинних візерунків та солодощі, на які ласе кожне дітинча.

IMG_2784s

Тож зефірно-мармеладні та книжкові настрої панували у кондитерській впродовж дитячого свята. Учасниками зустрічі були письменники Сергій Гридін та Євгенія Пірог, директор Державної обласної бібліотеки для дітей Лариса Лісова та бібліотекар Валентина Безушко, представник книгарні “Буква+”, серез гостей – Раїса Кутурньова, керівник літературно-драматичною частиною Рівненського Театру ляльок, бібліотекарі Обласної юнацької біблотеки, Рівненської обласної та бібліотеки Палацу дітей та молоді.

IMG_2734s

IMG_2747a

IMG_2744a

На святі діти малювали, про книжки розповідали, вірші читали, з письменниками потоваришували, з бібліотекарями грали, і звісно, отримали призи від дитячих журналів “Пізнайко”, “Стежина”, “Жирафа Рафа”, “ЗІН” – партнерів “Додай читання”. Ці журнали також житимуть у книжковій шпаківні в “Меліні”, куди потрапили книжечки, що подарували дітям дорослі.

IMG_2720a

IMG_2731s

IMG_2752s

IMG_2754a

А вже як заспівали – ніхто й ніщо втояти не могло! Найпершим “здався” неймовірно гарний, святковий, шикарний та смачнющий торт з яскравою картинкою “Додай читання”, що вразив усіх присутніх і остаточно довів: книжкове частування в “Меліні” – смакота для дитини!

IMG_2769aa

IMG_2782s

Будете в Рівному, заходьте і ви в “Мелін”- книжки-журнали почитати і десертами малечу побалувати!