Книга, яку ілюстрував Стас

  • 16 Січня, 2013

9 січня 2013

Мрії здійснюються і народжуються нові! Стас Мельничук, юний художник, що 2 роки тому мріяв про власну виставку, здійснив не лише це бажання. Поступово ідучи крок за кроком від виставки у віртуальному просторі на сайті “Всі мрії” до авторської виставки в Рівному та участі у кількох міжнародних конкурсах, Стас став художником-ілюстратором книги про українські гроші.

На замовлення Національного Банку України 15-річний хлопець оформив книгу “Банк майбутнього”. До того він переміг у конкурсі дитячих малюнків, який було оголошено НБУ в минулому році. Нині, 9 січня в Рівненській філії НБУ відбулася презентація книги та нагородження призерів конкурсу.

Про це детальніше у відео репортажі Рівненської обласної державної теле радіо компанії:

Презентація в НБУ

Це не єдине досягнення Станіслава Мельничука від часу його участі у Всеукраїнській ініціативі “Додай читання” (про що ми повідомляли раніше), де Стас розмалював книжкову шпаківню, встановлену у Кінопалаці міста Рівне. За словами мами хлопчика, 15 робіт обрано для участі у виставці в Германії, ще 15 прямують до Оттави, а згодом до Америки, де також візьмуть учсть в художніх вернісажах.

Нових звершень Стасу і всім реальним мрійникам!