Казковий екватор проекту “Срібна читацька Книга” пройдено

  • 18 Грудня, 2011
3a

15 грудня 2011

Казковий екватор проекту “Срібна читацька Книга” пройдено з точністю витинанки, розмахом на три сюжетні версії, віршами про “Пана Перевертаса” та вокальним тріо у відділі Мистецтв! Саме сюди завели пошуки, адже звернувшись до  мистецтва можна знайти відповідь на всі запитання)

3a

Національна бібліотека України для дітей, 15 грудня. Сьогодні тут спільно створювали ще одну сторінку до рукописної Книги: це “екватор”, середина проекту!

Цього разу Відділ Мистецтв приймає учасників: це учні школи “Витоки”, письменник Сергій Пантюк, художниця Олена Тихонюк, видавець Інна Левенець, бібліотекар Людмила Строчкова.Спіціальна гостя зустрічі – шестикласниця Єва Левенець, у якої щойно вийшла друком друга книжка серії “Десерти від Євусі”: обидві дівчинка подарувала бібліотеці, а дітей пригостила тістечками “Анжелотті” власного виробництва. За участь в проекті Єві вручено святковий Диплом особливого зразка!

Автор та організатор проекту письменниця Євгенія Пірог (Джінні) подарувала “Срібній Книзі” пісню про фестиваль талантів – такий, що мав місце у Відділі Мистецтв на книжковому мистецькому проекті.

П’яту сторінку Срібної читацької Книги написано!
ДИВІТЬСЯ ВІДЕО!