“Карта мрій” та “Всі мрії”: святкова співпраця!

  • 5 Червня, 2011
IMG_1677zz

4 червня 2011

Студія управління часом BogushTime стала організатором незвичної акції, мета якої – повернути українців до сімейних цінностей у день сім’ї та встановити рекорд «Найбільша Карта Мрії Сім’ї України». Все вдалося! Кілька годин на Хрещатику панував настрій мрій та віри в їх здійснення.

IMG_1677zz

IMG_1659ss

IMG_1698a

Адже партнерам акції вдалося об’єднати сім’ї заради спільної справи, заради спільних мрій, заради часу, який належатиме тільки сім’ї – намалювати сімейне майбутнє власними руками.

Впродовж натхненної роботи над оформленням карт мрії та заповненням анкет, учасники заходу мали змогу взяти участь в ігрових творчих конкурсах разом з Джінні, дитячою письменницею, Казкаркою та Мрійницею. А мріяти, відгадувати та вигадувати, співати пісні та читати вірші справжні мрійники вміють за будь-яких умов – навіть під спекотним літнім сонцем.
Звісно, краще під прихистком веселкової парасольки Джінні!)

IMG_1656zz

Тож окрім головного офіційного досягнення – рекорду України “Найбільша карта мрії” було встановлено ще кілька особистих рекордів юних учасників акції. “Найкращий читач на Майдані“, “Найголосніші співаки Хрещатику“, “Найсміливіший мрійник” та ще кілька неперевершених творчих кроків помічено справжніми дорослими поціновувачами мрій – Творчим проектом “Всі Мрії”, а також дитячим видавництвом “Країна Мрій“, яке долучилось до святкового дійства, надавши книжкові подарунки для нагородження переможців.

Яскраве, емоційне виконання дітьми пісень та їхні перемоги у творчих завданнях від Казкарки Джінні (Творча спільнота “Всі Мрії”) додали маленьким мрійникам святкового настрою.
Аж тут і подарунки не забарились!

IMG_1674zz

IMG_1653zz

На фото: переможці творчих конкурсів отримали чудові книжки видавництва “Країни мрій” та авторські книги від самого автора Євгенії Пірог (Джінні).

Дивіться більше ФОТО учасників акції та телевізійні ВІДЕО новини!

Дякуємо всім партнерам за ідею, співпрацю та підтримку!
Мрії здійснюються!